perjantai 18. maaliskuuta 2016

Yliliikkuvat nivelet

Terve ruumis on sielun vierashuone, sairas ruumis sen vankila. (Francis Bacon)

Kävin siellä fysioterapeutilla. Se väänteli ja käänteli, lopulta kysyi, että onko kukaan koskaan sanonut,että mulla on yliliikkuvat nivelet. Ei ole, olen 40 vuotta elänyt onnellisen tietämättömänä. Tarvitsen kuulemma erikoisen paljon tukea syviltä lihaksilta. Arvatkaa missä kunnossa ne ovat? Onhan ne syvät lihakset siellä, mutta... 
Sain jumppaohjeita ja seurantakäynin kuukauden päähä. Suurin haaste tässä on opetella istumaan niin kuin ihmiset istuvat. En osaa istua nätisti selkä suorana, jalat eteenpäin. Olen aina jollain vänkyrällä tuolilla. Se kuulemma johtuu siitä yliliikkuvuudesta ja siitä, että kropalla ei ole muuten tukea.

Haastavin osuus on siis edessä. Eli mun pitää jumpata kotona ja opetella istumaan!

Herkkulakko jatkuu. Tosin tänään päädyin kokeilemaan Hesarin reseptiä: mustapapubrownieseja. Ei pahaa, ei pahaa ollenkaan. Laitoin ehkä vähän liikaa chiliä. Tähän ei lasketa herkuksi ollenkaan, kun siihen ei tullut lainkaan jauhoja eikä sokeria, vaan vähän hunajaa.

Muuten koko viikko on ollut aika haipakkaa. Töitä, lasten menoja ym. Onneksi on viikonloppu, joka on tänä viikonloppuna ohjelmoitu kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti