tiistai 22. maaliskuuta 2016

Akustiikkaa ja vihermehuja



"Olkoon ruoka lääkkeesi ja lääke ruokasi"
                                    Hippokrate


Tiistai, uintipäivä. Oltiin kerrankin kuopuksen kanssa kaksin uimassa. Poika lähti isänsä kanssa jääkiekkoa katsomaan.
Tyttöä laulatti uinnin jälkeen pukuhuoneessa: Äiti mikä on akuustiikka?
Keskusteltiin äänentoistosta, kauista ym. Sitten lapsi aloitti kauniilla, kuulaalla äänellä laulamaan Äidin sydäntä. Sillä on oikeasti kaunis ääni, musiikkiluokkalainen kun on. Siellä muutama täti pysähtyi ja lopetti puhumisen hetkeksi. Sitten se hyppeli autolle ja totesi, että olipa hyvä akuustiikka, voisi vaikka pitää konsertin tuolla uimahallin pukuhuoneessa.

Katselin reilu vuosi sitten Netfixsistä dokumentin: Fat, Sick and Nearly Dead. Ostin silloin jo mehupuristimen. Ollaan varsinkin esikoisen kanssa juotu silloin tällöin mehuja. Ostin pari kirjaakin. Nykyään puoli sukua juo yhdestä kirjasta löydettyä flunssajuomaa, joka tehoaa ihan oikeasti.
Kävin kirjakaupassa viime viikolla. Pitelin tätä kädessäni ja sunnuntaina hain sen sitten kotiin.



Luen vasta. Enkä ole varma aloitanko. Juon kuitenkin näitä mehuja muutenkin. Kriisikö? Katsotaan mihin tämä johtaa vai jääkö taas yhdeksi toteuttamottamaksi hömpötykseksi.

4 kommenttia:

  1. ihana lapsukainen - tulisin heti konserttiin!

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa :) Lähetän kutsun heti, kun päivä on sovittu.

    VastaaPoista
  3. Minäkin katsoin tuon dokumentin, mutta ne sen miehen tekemät juomat olivat niin luotaantyöntävän näköisiä, ettei tehnyt mieli kokeilla. Tuollaista mehudieettiä voisi silti joskus kokeilla. Olen ollut aikoinaan viiden päivän paastolla kaksikin kertaa, mutta se oli liian rankkaa, enkä oikeastaan nähnyt sille mitään syytäkään, koska syön melko terveellisesti ja puhtaasti muutenkin. Näin keväällä puhdistautuminen tekisi kuitenkin hyvää...

    VastaaPoista
  4. Mä suön nykyään mitä sattuu. Ei ne kaikki kovin hyvälle maistu, mutta tulee ohjeilla laitettu sellaisia kasviksia, mitä ei muuten laittaisi. Mutta tosiaan, vasta luen tota kirjaa ja harkitsen asiaa. Ei tekisi painonpudotus ja puhdistautuminen huonoa.

    VastaaPoista